Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada 50px con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.‘Más información’.

X

LL'art de no amargar-se la vida (edició ampliada i actualitzada)

tlf 959 555 053
Usuario

Acaba de eliminar Restaurar

Vaciar
Total 0,00 €
9788416930616

L'art de no amargar-se la vida (edició ampliada i actualitzada)

Autor Santandreu, rafael

Encuadernación Rústica

EAN 9788416930616

Sinopsis:

Aquesta edició actualitzada per Rafael Santandreu conté un nou pròleg i incorpora cinc testimonis de canvi d"expacients de l"autor, que ratifiquen l"eficàcia i l"èxit de L"art de no amargar-se la vida i del mètode en què està basat.

El nostre destí és arribar a ser més forts i feliços. I Rafael Santandreu ens proporciona, en aquest llibre, un mètode pràctic, accessible i demostrat científicament per aconseguir-ho. Amb un estil propi, en combinació amb la seva llarga experiència com a psicòleg i amb vivències personals, l"autor mostra com podem transformar la nostra manera de pensar i actuar per tal d"aconseguir ser persones serenes, alegres i optimistes.

Emprant les eines de la psicologia cognitiva, l"escola terapèutica més reconeguda del món, L"art de no amargar-se la vida s"ha convertit en un llibre de referència imprescindible, que ha ajudat centenars de milers de persones a ser més felices.

Ressenya:
«Un llibre molt ben escrit, científicament sòlid i útil per a aconseguir tenir una vida més gratificant i feliç. El recomano.»
Walter Riso

9788416930616 9788416930616