Axlin treballa a la biblioteca i segueix recopila"/>

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada 50px con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.‘Más información’.

X

LEl secret del xein (guardians de la ciutadella 2)

tlf 959 555 053
Usuario

Acaba de eliminar Restaurar

Vaciar
Total 0,00 €
9788417460396

El secret del xein (guardians de la ciutadella 2)

Autor Gallego, laura

Encuadernación Cartoné

EAN 9788417460396

Sinopsis:

Els camins de l"Axlin i del Xein tornen a creuar-se, però ells semblen més distants que mai.

Axlin treballa a la biblioteca i segueix recopilant informació per completar el seu bestiari mentre investiga una presència inusual de monstres dins els murs de la Ciutadella. A més a més, quan intenta ajudar el seu amic Dex amb un problema personal, es veu embolicada en un conflicte que implica a diverses famílies aristocràtiques de la ciutat vella.

El Xein, d"altra banda, s"ha convertit en un més dels Guardians que protegeixen els habitants de la Ciutadella dels monstres que els amenacen. La seva lleialtat a la Guàrdia l"obliga a amagar els seus nous coneixements a la resta de la gent i especialment a l"Axlin, cosa que fa que es creï un altre mur entre tots dos.

Tot això farà que s"enfrontin cada vegada que es tornin a trobar, però també encendrà una flama que cremarà amb més força a causa del seu passat comú.